Woonaccessoires blijven populair!

Het woonsegment verkeerd in lastige tijden terwijl het segment woonaccessoires juist een groei doormaakt. Willen mensen hun interieur opfrissen dan wordt er tegenwoordig niet meer meteen gekozen nieuwe meubels aan te schaffen maar wordt er naar andere manieren gezocht.
 
Niet zo gek want met nieuwe woonaccessoires kun je eenvoudig je interieur een leuke metamorfose geven. Woonaccessoires geven veel sfeer aan een huis en kun je daarbij ook gemakkelijk weer aanpassen. Het is erg trendgevoelig maar geeft ook iets persoonlijks aan je huis.

Daarbij wordt ook het aanbod in accessoires ter decoratie van je huis steeds groter. Er zijn veel bekende ketens waar je terecht kan maar ook online komen er steeds meer hippe webshops bij met leuke en unieke artikelen. Naast de diversiteit in aanbieders neemt ook de diversiteit in het aanbod van woonaccessoires duidelijk toe.
 
Presents@Home is zo’n webshop waar je goed terecht kan voor hippe woonaccessoires. Er worden bekende merken verkocht zoals Qualy en Pip studio en Rice servies maar je vindt er ook heel unieke items. Het zoeken op de site gaat gemakkelijk want er zijn duidelijke categorieën. Ook zijn er veel sorteermogelijkheden. Zo kan je zoeken op merk, op kleur en op prijs. Je vindt hier veel leuke producten als je erg houdt van kitsch. Denk aan gouden theepotten, gekleurde spiegels met ornamenten en van die té roze koekoeksklokken. Ook als je gek bent op een retro look kan je hier goed terecht. Retro staat voor kekke printjes en combinaties en die vindt je in deze shop volop. Zo zijn er van het merk Rice hele gave lampenkampen in retro style en versier je bestaande items met de vintage stempelsets van Cavallini & Co. Natuurlijk kan ook het merk Kitsch Kitchen hier niet ontbreken. Presents@Home heeft misschien wel het grootste en voordeligste aanbod van dit kleurrijke merk! Als je daar naar op zoek bent ga je hier absoluut slagen!
 
Een andere trend is DIY, staat voor ‘do it yourself’. Met een beetje creativiteit en een paar handige hulpmiddelen toveren sommige mensen hun interieur zelf om tot een unieke woonbeleving. Hoe je dit doet? Knap bijvoorbeeld een oud meubelstuk zoals een tafel of kastje op met plakfolie. Folie is er in honderden unieke prints en kleuren en geven je meubels daarmee een compleet andere uitstraling.  

Ook met tafelzeil is het leuk knutselen. Je kan er van alles van maken, van kussenhoezen tot plantenbakken en van een keukenschort tot het bekleden van de zitting van een stoel. De laatste trend als het gaat om DIY is masking tape. Je kunt je wand, meubels en huidige woonaccessoires ermee decoreren. Maar je kan er ook leuke fotolijstjes van maken. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig.

woonaccessoires