Geniet nu nog lekker van de zomer zon, met deze tips!

Voor je het weet is het alweer herfst. En dat betekent dat je nu nog optimaal kan genieten van de warmere temperaturen. Nu heb je de kans om nog even lekker te barbecueën of een frisse duik te nemen in het zwembad. Of wat dacht je van een tuinfeestje?
Terugkomend op een feest in de zomer, wat komt daar allemaal bij kijken. Je moet natuurlijk een datum prikken, mensen uitnodigen. Voldoende hapjes en drankjes in huis halen. Maar wat mag je absoluut niet vergeten. Hier volgen de tips:

Muziek & aankleding

Een tuin zonder tuinstoelen of een statafel, dat is natuurlijk niet handig tijdens een feest. Zorg daarom voor voldoende zit of sta plekken voor iedereen. En kleedt de tuin verder sfeervol en praktisch in. Wil je de hele avond gastvrouw / man zijn of is het zelf service? Dit kan je eenvoudig regelen met een wijnkast en snackjes op de tafel. Vergeet ook zeker niet de muziek te regelen. Als er dan een stilte valt, dan vult de muziek het op en is er geen probleem. Plaats een radio of download van te voren leuke muziek die geschikt is voor je bezoek.

Hapjes & Drankjes

Dit doe je uiteraard op het laatste moment, om alles vers in huis te hebben. Maar organiseer je een grote barbecue? Dan kan de een outdoor kitchen ideaal zijn. Voor meerdere stukken vlees. Ga je voor de echte beleving, dan kies je voor een houtskool barbecue. En haal zeker voldoende eten en drinken in huis. Want het is goed vervelend als je te weinig in huis hebt. Als het echt te veel mocht zijn, kan je eventueel in de supermarkt afspreken dat je wat drank ongeopend terug mag brengen met de kassabon.
Is het s ’avonds wat afgekoeld buiten? Dan kan het ook leuk zijn om een vuurkorf in de tuin te stoken of je maakt gebruik van een infrarood straler die de boel warm houdt. In een partytent of onder de tuinoverkapping. Voor alles is uiteraard een oplossing, maar laat deze kans niet schieten om nog heerlijk van de zomer te genieten.