Geniet nu nog lekker van de zomer zon, met deze tips!

Voor je het weet is het alweer herfst. En dat betekent dat je nu nog optimaal kan genieten van de warmere temperaturen. Nu heb je de kans om nog even lekker te barbecueën of een frisse duik te nemen in het zwembad. Of wat dacht je van een tuinfeestje?
Terugkomend op een feest in de zomer, wat komt daar allemaal bij kijken. Je moet natuurlijk een datum prikken, mensen uitnodigen. Voldoende hapjes en drankjes in huis halen. Maar wat mag je absoluut niet vergeten. Hier volgen de tips:

Muziek & aankleding

Een tuin zonder tuinstoelen of een statafel, dat is natuurlijk niet handig tijdens een feest. Zorg daarom voor voldoende zit of sta plekken voor iedereen. En kleedt de tuin verder sfeervol en praktisch in. Wil je de hele avond gastvrouw / man zijn of is het zelf service? Dit kan je eenvoudig regelen met een wijnkast en snackjes op de tafel. Vergeet ook zeker niet de muziek te regelen. Als er dan een stilte valt, dan vult de muziek het op en is er geen probleem. Plaats een radio of download van te voren leuke muziek die geschikt is voor je bezoek.

Hapjes & Drankjes

Dit doe je uiteraard op het laatste moment, om alles vers in huis te hebben. Maar organiseer je een grote barbecue? Dan kan de een outdoor kitchen ideaal zijn. Voor meerdere stukken vlees. Ga je voor de echte beleving, dan kies je voor een houtskool barbecue. En haal zeker voldoende eten en drinken in huis. Want het is goed vervelend als je te weinig in huis hebt. Als het echt te veel mocht zijn, kan je eventueel in de supermarkt afspreken dat je wat drank ongeopend terug mag brengen met de kassabon.
Is het s ’avonds wat afgekoeld buiten? Dan kan het ook leuk zijn om een vuurkorf in de tuin te stoken of je maakt gebruik van een infrarood straler die de boel warm houdt. In een partytent of onder de tuinoverkapping. Voor alles is uiteraard een oplossing, maar laat deze kans niet schieten om nog heerlijk van de zomer te genieten.

Thermoskan

Het is weer de tijd van het jaar waarin we de dikke sokken aantrekken, een sjaal omdoen en handschoenen aantrekken, de winter komt er aan! Een thermoskan voorziet jou de hele winter van een heerlijk warm drankje. Deze thermoskannen zijn verkrijgbaar in heel veel hippe modellen en kleurtjes. Zo'n hippe kan bestel je natuurlijk op Presentsathome.nl!

Een thermoskan is een kan die jouw drankje urenlang warm kan houden. Dit is erg handig wanneer je visite verwacht of wanneer je gewoon graag je thermoskan op tafel zet met daarin je favoriete drankje zodat je niet iedere keer voor het vullen van je mok naar de keuken hoeft te lopen. Ook wanneer je een dagje de deur uit bent kun je de thermoskan meenemen zodat je buiten de deur ook nog van je favoriete drankje kunt genieten. Houd je van koffie of thee? Je kunt de thermoskan vullen met beide drankjes!

Dit jaar vind je op Presentsathome maar liefst 3 nieuwe modellen thermoskannen. Hieronder omschrijf ik deze drie gave modellen:

Thermoskan met goud vogeltje

Dit model heeft allereerst natuurlijk een prachtig design! De kan is mat afgewerkt met verticale strepen die zorgen voor een elegant effect. Het gouden vogeltje op de deksel maakt het helemaal af. In deze thermoskan kun je 1 liter van je favoriete drankje meenemen.

Thermoskan Esra

Luxe en elegantie, dat is wat deze thermoskan uitstraalt. De kan is verkrijgbaar in 6 mooie kleuren en ze zijn afgewerkt met een prachtige glanzende laag. De kan heeft een inhoud van 1 liter en zorgt er daarmee voor dat je er meerdere koppen koffie of thee uit kunt halen. In deze mooie thermosfles blijft je favoriete drankje uren lang warm!

Thermoskan Diamond

Houd je van diamanten en luxe? Dan past deze thermoskan Diamond perfect bij jou! De kan heeft een prachtig design met een soort diamant look. In vier verschillende kleuren is deze luxe thermoskan verkrijgbaar; zwart, wit, koraalrood en mintgroen. Deze kan is een ware must-have voor in je keuken! Niet alleen handig om je drankje in warm te houden, maar ook een prachtige keukenaccessoire!
Laptop cooler
Laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken ze overal: thuis op de bank of in bed, op ons werk of onderweg in de trein. We downloaden films, surfen op het internet, spelen games en werken met Office-programma’s zoals Word en Excel. Dit alles vraagt veel ‘werk’ van onze laptop en dat kan leiden tot hogere temperaturen oftewel dat de laptop erg heet wordt. In zulke situaties kan een laptop cooler verlichting brengen. Maar wat is er nou eigenlijk aan de hand als je laptop zo heet wordt?


Redenen waarom je laptop heet wordt
Laptops hebben een normale werktemperatuur van rond de 35 en 45 graden Celsius. Dit is een ‘gezonde’ temperatuur waarbij je kunt internetten, werken enzovoort zonder dat de hardware van je laptop schade oploopt. Er zijn echter een aantal oorzaken waardoor deze temperatuur kan stijgen. Soms tot wel 100 graden!
  • Bij langdurig en/of intensief gebruik van je laptop stijgt de temperatuur. Een hele dag werken vraagt gewoon meer van je apparaat. De laptop wordt dan warmer. Bij intensief gebruik moet je denken aan intensief gamen, wat veel van je processor en werkgeheugen vraagt. Het is in deze situaties ook normaal dat de gemiddelde temperatuur hoger ligt.
  • Een tweede reden waarom een laptop erg heet kan worden, is dat de ventilatiegaten geblokkeerd zijn. Deze gaten bevinden zich vaak aan de zijkant of onderzijde van je laptop en hier moet voldoende frisse lucht in- en uit kunnen stromen. Heb je de laptop bijvoorbeeld vaak op schoot dan kan het zijn dat je benen deze ventilatiegaten blokkeren.
  • Stof en vuil aan de binnenzijde van de laptop kan in de weg zitten. Hierdoor kan een ventilator vast komen te zitten of minder goed werken.
  • Virussen.
  • Vertragende programma’s zorgen ook voor hogere temperaturen.
  • Sommige merken laptops  zijn gevoeliger voor dit probleem dan andere merken. Over het algemeen worden er goede dingen gezegd over (de koelfunctie van) Lenovo- en Dell laptops. Tegelijkertijd zijn mensen minder enthousiast over laptops van HP.
Wat kan je eraan doen?
Afhankelijk van de oorzaak is er ook een oplossing. Als je laptop al binnen een uur heet wordt en dit vaker gebeurt dan moet je hier wat aan doen. Een oplossing die regelmatig voorbij komt is de aanschaf van een laptop cooler. Een laptop cooler is een apparaat dat je aan de onderkant van je laptop plaatst en dat via de twee ingebouwde ventilatoren zorgt voor extra verkoeling. Er zijn verschillende standen van zeer krachtig tot licht. De laptop cooler maakt zeer weinig geluid en zal je daardoor niet afleiden tijdens het gamen/ computeren.


Laptop cooler versus andere oplossingen
Natuurlijk moet je goed kijken waar de oorzaak van de oververhitting ligt. Doch over het algemeen helpt een laptop cooler waar het ‘gewoon schoonmaken’ en tweaken van je laptop niet toereikend is. Ga je bijvoorbeeld een nachtje intensief gamen dan kan je verhitting van je laptop eigenlijk niet voorkomen, tenzij je een laptop cooler gebruikt. Werk je graag met je laptop op schoot? Of zet je hem graag op een tafelkleed of andere stof neer? Dan kan je eigenlijk ook niet om het gebruik van een laptop cooler heen.

Bron Tech66
 
 

Waarom relatiegeschenken inzetten?

 
Dit is een vraag waar steeds meer ondernemers mee te maken krijgen. Relatiegeschenken worden tegenwoordig steeds vaker ingezet voor bedrijven. Ze kunnen namelijk voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De geschenken worden vaak gebruikt door de ondernemer om het personeel een blijk van waardering te geven. Ondanks dat de relatiegeschenken vaak kleine, goedkope producten zijn, zijn ze zeer effectief. Het gaat er namelijk niet om hoe groot en hoe duur het geschenk is maar om de bedoeling achter geschenk. Naast het personeel worden de relatiegeschenken ook vaak aan (vaste) klanten gegeven. Hierdoor kunnen de klanten zien dat er aan ze wordt gedacht en dat ze gewaardeerd worden door u. Dit ziet u later dan ook vaak terug in de afname van de klant.
 

T-shirts bedrukken

 
Relatiegeschenken hebben ook indirecte voordelen, zo zijn ze erg geschikt als promotiemiddel. De relatiegeschenken die u uitdeelt kunt u namelijk voorzien van logo of slogan, als uw personeel of klanten het geschenk dan weer in bijvoorbeeld andere, openbare ruimtes gebruiken zal uw logo en/of slogan weer worden opgemerkt door andere mensen. De relatiegeschenken zorgen op deze manier dus voor een naamsbekendheidvergroting. Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om een relatiegeschenk te kiezen die ook aansluit op het bedrijf. Hierdoor wordt de impact van het relatiegeschenk om mensen versterkt waardoor de naam langer blijft hangen.
 

De trends binnen de relatiegeschenken

 
Voor het inzetten van relatiegeschenken hoeft u weinig tijd vrij te maken. Het enigste waar u aandacht aan moet schenken is welk geschenk u uitkiest en of u de geschenken wilt laten bedrukken. Tegenwoordig veranderd de keuze van ondernemer enorm als het gaat om het uitkiezen van de relatiegeschenken. De tijd veranderd namelijk en dat is ook goed terug te zien als het gaat om relatiegeschenken. Vroeger waren namelijk vooral pennen en karabijnhaakjes de populairste relatiegeschenken, maar tegenwoordig zijn powerbanks en usbs een opkomende trend. Veel meer mensen werken namelijk digitaal en bijna iedereen heeft een smartphone. Er is dus veel meer vraag naar powerbanks en usbs. Het komt ook steeds vaker voor dat bedrijven woonaccessoires als relatiegeschenk weggeven. Dit zijn relatiegeschenken wat je prima in je woning kan gebruiken.
Wij raden u dus aan om eerst een goede keuze te maken welk geschenk u daadwerkelijk gaat gebruiken.
 
 
 
---

Zelf vliegen, wat is er nou leuker dan dat?

De twee grootste trends van tegenwoordig op het gebied van technologie zijn: drones en virtual reality. Wat nou als je deze twee trends gaat combineren. Geeft dat nou écht het gevoel of als je zelf in de lucht aan het vliegen bent?

Tijdens het Nederlands Kampioenschap drone vliegen hebben ze de combinatie van de twee trends al toegepast. Op de drone hadden ze een camera gemonteerd en deze camera staat dan in verbinding met de virtual reality bril die je dan op hebt. Zo lijkt het net als of  je echt in de drone zit. Dit is de ultieme oplossing, zo kunnen er grotere parcours gevlogen worden met de drones en ook op stukken waar de piloot van zijn standplaats normaal geen zicht op heeft. Het monteren van de camera en het verbinding maken met de bril vereist echter wel wat kennis van technologie. Het zijn dan ook meestal niet de drones die de doorsnee klanten kopen.

Maar even terug naar de klant, wanneer kunnen wij nou vliegen met een VR-bril op? Het is al mogelijk, helaas ondersteunen de grote fabrikanten het nog niet. Er zijn al wel drones te koop met deze technologie echter is het nog in de voorrondes. De kwaliteit van de camera is nog niet heel erg hoog en het display van de bril heeft geen hoge resolutie. Dit is gedaan om de kosten laag te houden, maar het haalt wel een stukje beleving bij je weg. Ook is de hardware nog lang niet krachtig genoeg om het geheel aan te sturen.

Voor wedstrijden is de techniek dus al wel ver genoeg. Maar voor de echte beleving moeten we waarschijnlijk nog wat jaartjes wachten tot we in vogelvlucht de mooiste plekjes kunnen bekijken.

---

Een Moederdag cadeau kopen

Ieder jaar wordt in Nederland op de tweede zondag van de maand mei Moederdag gevierd. Deze dag is er speciaal voor bedoeld om stil te staan bij de rol van de moeder voor mensen en om dankbaarheid te uiten voor iedere moeder. Meestal betekent dit dat een moeder op Moederdag flink verwend wordt met bijvoorbeeld ontbijt op bed, de kinderen en partner de klusjes en het huishoudelijk werk doen en dat de moeder een mooi cadeau krijgt. Vaak maken kinderen op school ook speciale knutselwerkjes voor de gelegenheid. In Nederland wordt al bijna 100 jaar Moederdag gevierd zodat alle moeders een dag in het jaar lekker in het zonnetje gezet kunnen worden.
 

Aanbiedingen en specials

Vrijwel alle cadeautjes kunnen geschikt zijn als Moederdag cadeau. Als u een goed Moederdag cadeau wilt kopen, heeft u dus keuze te over. In de weken voorafgaand aan Moederdag gaan erg veel mensen op zoek naar een cadeau en daarom kan het lonen om goed na te denken over het ideale cadeau. Cosmetica, eten, boeken, sieraden en gadgets kunnen allemaal dienen als mooi cadeau. Dit enorme aanbod kan het voor partners en kinderen moeilijk maken om te kiezen.
 
Veel winkels zullen gebruik maken van allerlei speciale Moederdag aanbiedingen en Moederdag specials, waarbij alle producten die moeders graag krijgen worden aangeprezen. Voor wie deze aanbiedingen goed in de gaten houdt is het niet alleen makkelijker om een geschikt Moederdag cadeau te vinden, maar kan het ook nog eens  extra voordelig uitpakken.

Schilderijen kopen

 
Wilt u schilderijen kopen om in uw huis of kantoor op te hangen? Dan is het handig om eerst te weten wat hier allemaal bij komt kijken. Het is namelijk niet verstandig om impulsief een schilderij aan te schaffen en na de aankoop te ontdekken dat dit niet is wat u wilt. Kunst uitlenen worden ook steeds vaker gedaan en is dan misschien een betere optie. In dit artikel vertellen wij u daarom meer over het aanschaffen van schilderijen.
 

Schilderijen kopen bij een particulier

Het is mogelijk om een schilderij te kopen van een particulier. Er zijn diverse platformen op internet te vinden waar particulieren hun kunst aanbieden. Als u een schilderij wilt kopen van een particulier, moet u er altijd goed opletten of het schilderij wel echt is. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de particulier een replica van een beroemd schilderij aan u probeert te slijten. Als u hier zelf weinig kennis van heeft, kunt u het beste een kenner meenemen om het kunstwerk te bekijken.
 

Schilderijen kopen bij een organisatie

Schilderijen kopen bij een organisatie is vaak betrouwbaarder dan kopen bij een particulier. Er zijn een aantal verschillende organisaties die kunstwerken aanbieden. Bestel echter niet zomaar een schilderij, maar bekijk het eerst in het echt. Zo kunt u zien of het precies is wat u ervan verwacht en kunt u eveneens inschatten of het goed past bij de inrichting van uw woning of kantoor. U kunt schilderijen kopen via een organisatie die u vindt op internet. Vaak is het dan mogelijk om eerst een afspraak te maken, zodat u de kunstwerken kunt bekijken. Meestal kunt u bij een organisatie ook terecht voor meerdere schilderijen. Als u een aantal schilderijen tegelijk wilt aanschaffen, is het daarom ook vaak gemakkelijker om dit via een organisatie te doen.
 

Op welke manieren kun je je woning isoleren?

Misschien denk je op dit moment helemaal niet over na om je woning te isoleren. En dat is zonde, aangezien je ook in de zomer volop profijt hebt van een goed geïsoleerde woning. Immers, het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter in je woning blijft hangen en in de zomer zul je het koelere klimaat in je woning gemakkelijker kunnen behouden wanneer de zon volop schijnt.
Maar hoe kun je je woning isoleren? Dat kan op diverse manieren. Natuurlijk zijn er de bekende vormen, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van dakisolatie of het isoleren van de kruipruimte die zich onder je woning bevindt. Maar naast deze isolatievormen zijn er ook maatregelen die je met enkele tientjes prima kunt uitvoeren.

Tochtstrips

Tochtstrips kun je voor enkele tientjes in de plaatselijke bouwmarkt kopen. Vaak hebben deze strips een standaard afmeting, maar kunnen ze eenvoudig op maat worden gemaakt. Tochtstrips zijn er werkelijk voor allerlei onderdelen in je woning. Zo kun je strips kopen die je onderaan je deur kunt plakken. Op die manier hou je enorm veel tocht vanuit andere vertrekken in je woning tegen.
Tochtstrips zijn er echter ook in een flexibele vorm. Denk hierbij aan het soort rubber dat je rondom het raamkozijn kunt aanbrengen. Met name bij grote kieren rondom het raam zijn dergelijke tochtstrips een must.

Spouwmuurisolatie

In tegenstelling tot het aanbrengen van tochtstrips, is spouwmuurisolatie een isolatievorm die je niet zelf uit kunt voeren. Isolatie-experts boren bij deze isolatievorm namelijk hele kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuren, ook wel de spouwmuren genoemd. Van spouwmuren is er sprake als er tussen de twee buitenmuren een ruimte zit. Vooral bij oudere woningen is deze ruimte niet voorzien van isolatiemateriaal, wat voor diverse ongemakken kan zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schimmel op de buitenmuren en een te hoog vochtgehalte in je woning. Hierdoor voelen schimmels zich prima op hun gemak! Schimmels ogen niet alleen erg lelijk op je buitenmuren, maar kunnen ook hun weerslag hebben op je luchtwegen. Zeker voor mensen die ziektes, zoals bijvoorbeeld COPD hebben, is een hoog vochtgehalte onprettig omdat dit de luchtwegen kan prikkelen.
Isoleren, in combinatie met ventileren, dragen bij aan een verbetering van het binnenklimaat en zijn vanuit meerdere invalshoeken dus absoluut de overweging waard. Schroom dan ook niet om onder andere spouwmuurisolatie offertes aan te vragen en naar de mogelijkheden te kijken.

Vloerisolatie

In vergelijking tot spouwmuurisolatie, kun je vloerisolatie over het algemeen prima zelf aanbrengen. Bij de bouwmarkt kun je voor een klein bedrag al aardig wat isolatiemateriaal kopen dat je onder je laminaat kan plaatsen. Vraag er dan ook zeker naar bij de aanschaf van het laminaat, wanneer je het isolatiemateriaal namelijk achteraf moet aanbrengen is dat nogal een gedoe.
Of je nu besluit om te beginnen met het aanbrengen van tochtstrips of dat je besluit om radicaal je woning van isolatiemateriaal te voorzien: in principe kun je stellen dat dergelijke maatregelen altijd een positief effect hebben op je wooncomfort en je energierekening. Door de lagere stookkosten zorg je ook nog eens voor minder belasting van het milieu. De voordelen van het isoleren van je woning zijn dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook nog eens voor moeder natuur!

LED verlichting kiezen

Als je LED lampen gaat aanschaffen is het belangrijk om de juiste dingen in acht te nemen. In dit artikel wordt verteld welke zaken van groot belang zij voor het kiezen van de beste led verlichting voor jouw huis, kantoor, tuin of waar dan ook maar. De zaken waar je op zou moeten letten bij het kiezen van led verlichting zijn de prijs, kwaliteit, licht afgeving, of de lamp te dimmen is, de fitting en meer.
 
Bij http://www.letsleds.nl/ bieden we een groot overzicht aan van LED lampen. We vertellen je altijd graag welke lampen je het beste kunt kopen, daarom verspreiden we regelmatig artikelen over LED verlichting om een ieder te kunnen helpen bij het maken van de juiste keus alvorens over te gaan tot de aanschaf van.
 

Fitting grootte

Een van de zaken waar we allemaal standaard op letten is de grootte van de fitting, een lamp moet natuurlijk goed passen in de houder of fitting die je reeds in huis hebt. De fittingen die je vind in onze winkel zijn de standaard E27 en E14 fittingen, daarnaast hebben we ook de GU10 fitting.
 

Kleur van het licht

Je wilt natuurlijk dat de kleur van het licht wat je in huis haalt goed past bij jouw interieur en sfeer. LED lampen stonden er eerst om bekend erg fel en schel licht af te geven, maar dat is al lang niet meer zo. Tegenwoordig kun je led lampen in vrijwel iedere kleur temperatuur kopen, dus er is altijd een geschikte led lamp voor jouw huis, tuin of kantoor.
 

Ingress Protection

Ingress protection, of ook vaak afgekort tot IP, is een kengetal dat aangeeft hoe goed een lamp bestendig is tegen water en stof. Meer informatie over IP vind je bij Letsleds.nl in ons speciale http://www.letsleds.nl/ip artikel. De score bestaat altijd uit twee getallen, de eerste is de stof bestendigheid en de tweede staat voor hoe goed de lamp tegen water kan.

Trap laten bekleden

Op een gegeven moment is jouw trap in huis aan het verouderen. De trap is nog niet aan vernieuwing toe, maar toch kan die wel een opknapbeurt gebruiken. In dit geval zou je kunnen kiezen voor een traprenovatie of jouw trap laten bekleden. Benieuwd wat een traprenovatie precies inhoud? Lees dan snel verder, want in dit artikel zullen we daar meer duidelijkheid over geven.
 

Wat verstaan we onder trap bekleden?

Een trap laten bekleden is iets wat voor iedereen die een trap ouder dan 10 jaar in huis heeft staan interessant kan zijn. Bij een trap bekleden wordt de bovenste laag aangepast en vervangen. Dit laat je trap er weer als nieuw uit zien, waardoor je het kopen van een nieuwe trap nog even uit kunt stellen. Het is mogelijk om voor dezelfde trap bekleding te gaan of om voor iets anders te kiezen. De mogelijkheden zijn groot en ik raad je aan om een traprenovatie showroom te bezoeken om te ontdekken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Trap bekleden doe je hier!
 

Waarom ik voor een traprenovatie koos

Eigenlijk zijn er verschillende redenen te bedenken waarom ik voor een traprenovatie koos. Ten eerste vind ik het belangrijk dat al het meubilair er in mijn huis goed uit ziet. Mijn trap was al aan het verouderen, daarom vond ik dat die wel een traprenovatie kon gebruiken. Ik was verbaast over het eindresultaat, omdat ik niet verwacht had dat een traprenovatie zo’n groot verschil kon maken. Ik raad je dan ook van harte aan hetzelfde te doen wanneer jouw trap flink aan het verouderen is. Zeker de moeite waard om het eens te overwegen.
 

Shisha pen


Je hebt er vast wel eens van gehoord, of misschien heb je er wel eens een gezien, een shishapen, ze worden steeds populairder en je ziet het steeds vaker. Maar wat is nou eigenlijk precies een shishapen?

Een shishapen is zoals het woord het al zegt, een shisha in de vorm van een pen. Je kunt deze pen roken. Er zit een aromatische vloeistof in wat zorgt voor een heerlijke smaak en geur. De pennen zijn in vele smaken verkrijgbaar zoals aardbei, ananas, cocos, cola, vanille, mint en nog heel veel meer. Op www.shishahut.nl vind je ze allemaal. Een shishapen kan je helpen van het roken af te komen. Je kunt namelijk deze pen roken zodat je toch 'iets' rookt. De pennen zijn echter nicotine vrij en dus niet schadelijk voor de gezondheid. Ook is een shishapen in vergelijking met een pakje sigaretten vele malen goedkoper! Klinkt goed, toch?

Omdat de shishapennen zo goedkoop zijn is het zeker de moeite waard om het eens te proberen. Het rookt een stuk lichter dan een sigaret. Ook zal je geen last meer hebben van een nare sigaretten lucht die om je heen hangt na het roken van een sigaret. De geur van een shishapen is namelijk erg zoet en aangenaam.


 

Deurposters


Je hebt het vast wel eens gezien, een deurposter, het is een prachtige decoratie voor je woning. Het past op alle deuren, slaapkamerdeuren, woonkamerdeuren, keukendeuren, zolang de deur maar glad, vlak en vetvrij is. Deurposters zijn verkrijgbaar in vele soorten, je hebt dieren deurposters, bloemen deurposters, natuur deurposters, deurposters speciaal voor kinderkamers of babykamers en zelfs speciale tekst stickers voor op je deur. Het zorgt voor een aangename sfeer in huis, het ziet er gezellig uit en het is ook nog eens voordelig en gemakkelijk aan te brengen.

Deurposter als cadeau
Heb je binnenkort een housewarming party? Of een verjaardag? Een deurposter is een origineel en leuk cadeau! Het is een woonaccessoire wat leuk staat in iedere woning! De deurposters van Deurstickers-webshop.nl worden op maat gemaakt. Je kunt de gewenste afmetingen kiezen in de keuzemenu's op de pagina van de betreffende deurposter.

Deurposters kinderkamer/babykamer
Een kleintje geboren? Pimp de babykamer met een deurposter! Het is zelfs mogelijk de eigen naam van je baby te laten verwerken in de deurposter! En ook heb je de keuze in kleur van deze letters. Tijd om de kinderkamer te pimpen? Dan is een leuke deurposter met prinsesjes of brandweermannen natuurlijk super hip! Beplak de deur van de kinderkamer met een gave kinderdeurposter!

Brievenbus


Een brievenbus heeft iedereen nodig, anders kun je natuurlijk geen post ontvangen. Veel mensen hebben een brievenbusklep in de voordeur waar de post doorheen bezorgd kan worden, maar er zijn ook huizen die te ver van de straat af staan waardoor een brievenbus dichter aan de weg geplaatst moet worden of een brievenbus gewoon een mooie accessoire vinden van de tuin. Bij Brievenbuswebshop vind je een ruim assortiment aan brievenbussen in verschillende soorten en maten, er is heel veel keuze. Heb je een blauwe voordeur, dan kun je kiezen voor een blauwe brievenbus om het een mooi totaalplaatje te maken, heb je een groen hek? Dan is een bijpassende groene brievenbus natuurlijk een mooie combinatie. Houd je van een strakke en moderne uitstraling? Kijk dan eens in de categorie RVS brievenbussen voor de brievenbussen die gemaakt zijn van roestvrijstaal. Het geeft een elegante en chique uitstraling.

Wil je een brievenbus van top kwaliteit? Kies dan voor een Bobi brievenbus! Deze brievenbussen zijn ten eerste van een prachtig design, maar ook zijn ze van super kwaliteit en erg stevig! De brievenbus gaat dan ook erg lang mee en op veel van deze brievenbussen zit een speciale anti-vuurwerk klep zodat de brievenbus niet opgeblazen kan worden tijdens oud en nieuw.

Wil je je brievenbus aan de weg plaatsen maar heb je geen hek waar je deze aan kan monteren? Brievenbuswebshop heeft ook een speciale categorie met brievenbussen met statief. Het statief past perfect onder de brievenbus en het plaatsen van dit statief is zeker niet moeilijk. Een brievenbus op statief geeft een mooie uitstraling.

Een nieuw bed kopen


Om de zoveel jaar wordt het aangeraden om een nieuw bed aan te schaffen. Dit komt vooral doordat de matras aan vervanging toe is. Afhankelijk van het materiaal waarvan deze gemaakt is, gaat een matras 4 tot 15 jaar mee. Daarnaast spelen het gewicht van de slaper, de hoeveelheid vocht die hij of zij verliest en het onderhoud van de matras hierbij een rol. Het is belangrijk dat je je matras tijdig vervangt, aangezien slapen op een slecht matras nadelige gevolgen heeft voor je slaapcomfort en algehele gezondheid. Wanneer dit het geval is, kun je ervoor kiezen om alleen een nieuwe matras te kopen of een compleet nieuw bed. Misschien ben je na al die jaren ook wel uitgekeken op het bedframe. Alle onderdelen van je nieuwe bed kun je eenvoudig en snel bestellen op Droomcenter.nl. Dit is een handige website waar je alle benodigde informatie kunt vinden en Droomcenter beddengoed kunt bestellen. 
Waar moet je aan denken?
Als je een heel nieuw bed gaat kopen, is de eerste keuze die je moet maken of je een bedframe met lattenbodem neemt of een boxspring. Dit hangt af van je eigen behoeften en voorkeuren. Boxsprings zijn vaak wat hoger en hebben een ideaal ligcomfort, maar met een goede matras kan een normaal bed ook een uitstekend ligcomfort bieden. Daarna moet je bepalen welke matras je neemt. Er zijn verschillende type matrassen die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Vervolgens is het dekbed aan de beurt. Ook deze zijn na een aantal jaar aan vervanging toe, vanwege hygiënische redenen of omdat de vulling ingezakt. Bij dekbedden kun je ook kiezen uit verschillende typen, zoals een extra koel, extra warm of een vierseizoenen dekbed. Daarnaast kan een dekbed gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals veren en dons, of van synthetische materialen, zoals polyester of microvezel. Ten slotte ga je nieuwe kussens uitzoeken. Hierbij heb je ook de keuze uit verschillende materialen, met allemaal hun eigen eigenschappen.

Een nieuw dekbedovertrek
Het laatste en misschien wel leukste onderdeel van een nieuw bed aanschaffen, is het dekbedovertrek uitzoeken. Een dekbedovertrek beschermt het dekbed, zodat deze langer schoon en fris blijft. Daarnaast ziet een bed met een mooi dekbedovertrek er ook een stuk stijlvoller uit. Afhankelijk van je eigen smaak, kun je kiezen voor een bepaalde kleur of print. Daarnaast zijn er verschillende materialen dekbedovertrekken, die je bed ook een verschillende uitstraling kunnen geven. Satijn is bijvoorbeeld een stof met een erg luxe uitstraling. Bovendien is het bed een prominent onderdeel van je slaapkamer, waardoor je met het dekbedovertrek de stijl van je slaapkamer kunt bepalen. Op Droomcenter.nl vind je ook een ruim aanbod aan mooie dekbedovertrekken met een aantrekkelijk prijsje.
 

Whiteboardfolie


Whiteboardfolie kun je gebruiken op alle gladde, vlakke en vetvrije ondergronden. Het voordeel van whiteboardfolie is dat het vele malen goedkoper is dan een whiteboard, én je kunt het folie zelf in de gewenste afmeting of een figuur knippen/snijden. Het whiteboardfolie kun je aanbrengen op deuren, muren, ramen of andere gladde, vetvrije en vlakke ondergronden.

Waar kun je whiteboardfolie voor gebruiken?
Je kunt het plakfolie gebruiken op scholen, om tekeningen te maken en teksten op te schrijven. Daarna kun je de tekening gemakkelijk weer wegvegen en een nieuwe tekening maken. Ook kan het white board folie gebruikt worden op kantoren, het is ideaal bij een vergadering of werkoverleg wanneer je samen aan het brainstormen bent om bepaalde dingen op te kunnen schrijven of uit te kunnen tekenen. Hierbij is whiteboardfolie ideaal om te gebruiken.

Whiteboardfolie kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het zelf creëeren van een whiteboard voor jezelf of voor bijvoorbeeld je kind(eren). Kinderen zijn gek op tekenen en op dit plakfolie kan je kind heel wat tekeningen maken... weer uitvegen... en weer een nieuwe tekening maken. Voor een kinderkamer is het ook erg leuk om leuke figuurtjes uit het folie te snijden/knippen zoals wolkjes, hartjes of sterretjes.

Met de speciale whiteboard markers kun je tekenen op het whiteboardfolie en het weer eenvoudig wegvegen met een doekje.

Muurstickers


Heb je nog een kale wand in je woonkamer, of mist er nog iets boven jouw bed in de slaapkamer? Pimp voordelig en eenvoudig met muurstickers! Een muursticker is een prachtige decoratie voor aan de wand, het is eenvoudig aan te brengen en blijft een lange tijd kleven.

Muurstickers zijn gemaakt van plakfolie van hoge kwaliteit. Het plakfolie heeft een sterke kleeflaag waardoor de muursticker goed blijft zitten. Het aanbrengen van de wandsticker is zeer eenvoudig, je kunt daarvoor het volgende stappenplan volgen:

1. Zorg er voor dat de wand goed schoon is gemaakt voor dat je aan de slag gaat.

2. Verwijder het schutvel van de muursticker (Dit is de onderste laag).

3. Plak nu de sticker, met behulp van het applicatiefolie wat bovenop de sticker zit, op de gewenste plek.

4. Veeg de sticker glad en strak over de muur. Dit kan je doen met behulp van een rakel of een soortgelijk product.

5.  Verwijder nu voorzichtig het applicatiefolie, zorg er daarbij voor dat alle onderdelen van de muursticker op de ondergrond blijven hechten en er niets achterblijft op de muur.

En klaar ben je!

Muurstickers zijn geweldig ter decoratie van je wand(en). Je hebt muurstickers met teksten, muurstickers voor de kinderkamer en andere muurstickers. De muurstickers met tekst zijn over het algemeen het populairst. Het gaat daarbij om inspirerende teksten en uitspraken van bekendheden. In de categorie met deze tekststickers vind je zowel Engelstalige als Nederlandstalige muurstickers. Maar ook kan je er enkele tekststickers tegen komen in een andere taal.

Heb je zelf een idee voor een muursticker maar vind je het niet terug in ons assortiment? De klantenservice van Muurstickers-webshop.nl helpt je heel graag met het creëren van je eigen ontwerp! Ook de kleuren zijn bespreekbaar, voor de standaard prijs ontvang je een zwarte of witte tekst muursticker, voor een kleine meerprijs wordt de tekststicker in de door jouw gewenste kleur geprint.

Muurstickers zijn ook erg populair in kinderkamers. Kinderen zijn vaak trots op ‘hun eigen kamer’ en laten dan ook graag zien dat de kamer van hem of haar is. Met een naamsticker op de muur laat je duidelijk zien wie er in de kamer slaapt. De muurstickers voor de kinderkamer zijn super leuk, met schaapjes, giraffes, treintjes, vissen, voetballen en nog veel meer leuke dieren en figuren vind je de leukste muurstickers kinderkamer.
 

Antislip sokken

Ze zijn er in verschillende soorten en maten... antislip sokken. Deze sokken zijn zoals de naam het al zegt, antislip. Dat wil zeggen dat de zool van deze sokken extra grip heeft waardoor de kans op uitglijden vele malen kleiner is. Je kunt dus veel veiliger door het huis lopen, over die gladde vloer, met antislip sokken.

De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Op antislipmatkopen.nl vind je een ruim assortiment. In deze online winkel vind je effen gekleurde sokken in vele verschillende kleuren, maar ook sokken met leuke printjes. De sokken met printjes zijn dik en daarom erg warm. Je kunt er heerlijk mee door huis lopen.

Voor oudere mensen zijn de grip sokken erg handig. Als ouder iemand is de kans namelijk groter dat je uitglijdt. Vaak heb je minder evenwicht en is je reactie minder snel wanneer je merkt dat je glijdt en de kans op vallen dus groter. Met deze speciale sokken sta je stabieler en ga je minder snel onderuit.

Ook voor baby's en kleine kinderen hebben we antislip sokjes in ons assortiment. De sokken beginnen namelijk al bij maat 18 en dat is echt voor de aller kleinste voetjes! Een pasgeboren baby heeft er natuurlijk nog niet zoveel aan maar een baby die al begint met kruipen en misschien al met zijn of haar eerste stapjes heeft zeker wat aan de antislip sokjes. Bij een kindje die bezig is met leren te lopen is het erg hulpzaam als je antislip onder je voetjes hebt waardoor je niet uitglijdt. Nu hoeft het kindje zich alleen maar te focussen op het evenwicht om zijn of haar eerste stapjes te zetten!

Naast de sokken voor bejaarden, volwassenen, kinderen en baby's hebben we ook voor honden antislip sokken. Niet alleen mensen maar ook dieren hebben soms het probleem dat ze uitglijden. Een gehandicapt hondje, een oudere hond of juist een jonge hond kunnen antislip onder de pootjes erg fijn vinden om stabiel te kunnen lopen zonder uit te glijden. Oudere honden hebben soms moeite met opstaan en met deze sokken aan gaat dat een stuk makkelijker.

Vogelhuisjes-kopen.nl

Onlangs is er een nieuwe webshop geopend met daarin vogelhuisjes! De webshop www.vogelhuisjes-kopen.nl staat vol met vogelhuisjes in verschillende soorten, maten en kleuren. Het is het grootste assortiment wat je online kunt vinden, en wat ook erg fijn is, is dat deze webwinkel ook een showroom heeft waar je eventueel naar toe kunt gaan om je vogelhuisje te bekijken en eventueel meteen mee te nemen.

De vogelhuisjes zijn geschikt voor verschillende soorten tuinvogels. Van roodborstjes en mussen tot winterkoninkjes en koolmeesjes. Het ene vogelhuisje is groter dan de ander, ook de opening is verschillend qua doorsnede, waardoor sommige vogelhuizen voor bepaalde vogelsoorten geschikt zijn.

Naast vogelhuisjes hebben we ook voedertafels, vogelbaden en andere vogel accessoires voor in je tuin. Om de voedertafels te kunnen vullen bieden we ook verschillende vogelvoer soorten aan. Zo kun je je bestelling bij Vogelhuisjes-kopen helemaal compleet maken en hoef je het voer niet meer ergens anders te kopen.

De vogelhuizen zijn van verschillende merken. Het merk Wildlife Garden is een bekend merk met vogelhuizen van hoge kwaliteit. De huizen hebben een prachtig design. Naast dit merk hebben we nog veel meer huisjes met verschillende uitstralingen. Het assortiment is zo uitgebreid dat de kans groot is dat er wel een vogelhuis bij zit wat aan jouw wensen voldoet.

In deze nieuwe webshop geldt de regel op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = de volgende dag in huis. Je kunt dus rekenen op een snelle levering en het huisje gauw in je tuin ophangen of neerzetten, dat is afhankelijk of je kiest voor een vogelhuisje op paal, of een vogelhuis die je aan de muur of boom kunt hangen.

De mussenvila is een erg populair artikel, dit zijn drie vogelhuisjes aan elkaar, mussen zitten namelijk erg graag bij elkaar en dit artikel maakt dat mogelijk. De mussenvila is leuk afgewerkt met verschillende kleuren, zwart, wit en grijs en zorgt voor een gezellige en mooie uitstraling. De mussenvila kan aan een muur bevestigd worden.

Vogels zijn gek op vetbollen. Om deze reden bieden we bij Vogelhuisjes-kopen vetbollen aan. Deze vetbollen kun je in de speciale vetbollenautomaat doen, ook het voederorgel is geschikt voor vetbollen. De tuinvogels zullen heerlijk smullen in jouw tuin van die lekker vetbollen. Én jij kunt daar met veel plezier naar kijken!

Ken jij de led schoenen al?


Het is al een tijdje helemaal hot, led schoenen. De kans is dan ook groot dat je ze al wel eens hebt gezien. Kinderen dragen ze naar school, tieners gaan er mee naar de discotheek en zelfs volwassenen zie je met deze hippe led schoenen door de stad lopen. De ledschoenen zijn in vrijwel alle maten verkrijgbaar en dus geschikt en leuk voor iedereen!

Wat zijn led schoenen?

Zoals de naam het al zegt zijn het schoenen (vaak sneakers) met in de zool led lichtjes. Deze lampjes kun je aan doen met het knopje die zich vaak aan de binnenkant van de schoen bevindt. Je kunt een led schoen vaak op meerdere standen zetten, zo kun je kiezen of je wilt dat de lampjes continu branden, dat de lampjes knipperen en je kunt ze van kleur laten veranderen. Je kunt dus je favoriete kleur kiezen of er voor kiezen om de kleur van de lampjes te laten matchen met je outfit van die dag. De meeste modellen van deze schoenen met licht zijn oplaadbaar, dus is de batterij leeg? Dan kun je 'm eenvoudig opladen met usb oplader.

De licht schoenen zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. Op www.lichtgevende-ledschoenen.nl vind je het grootste online assortiment. De schoenen zijn hier ook erg scherp geprijsd. Je vindt er 'basic' zwarte en witte sneakers met led verlichting, maar ook coole modellen met roze, groene en soms zelfs gouden of zilveren details!

Naast led schoenen vind je in deze webshop ook schoenen met wieltjes en zelfs schoenen met led verlichting én wieltjes! De schoenen zijn erg leuk om cadeau te geven aan iemand. Heb je bijvoorbeeld een verjaardag van een buurjongen, nichtje, tante of opa en wil je graag een origineel cadeau geven? Denk aan led schoenen, ze zijn er voor iedereen!