Vliegengordijnen van Vliegengordijnkopen.nl

Ben je op zoek naar een vliegengordijn om vliegen buiten de deur te houden of voor de sier? Misschien wel voor allebei! Op Vliegengordijnkopen.nl vind je vlieggordijnen in alle sooren en maten! Het is de grootste webwinkel in Nederland met vliegengordijnen in alle soorten en maten.

Een vliegengordijn wordt in de meeste gevallen gebruikt om vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden. Met zo'n gordijn voor je deur maken deze kleine beestjes namelijk weinig kans om nog bij jou naar binnen te glippen. Zeker in de lente en de zomer is het aan te raden om zo'n gordijn voor je deur te hangen. Een vlieggordijn is in veel soorten verkrijgbaar, het meest populaire model is het lamellengordijn, dit zijn hor lamellen die naast elkaar hangen en elkaar iets overlappen waardoor je gemakkelijk door het gordijn heen kunt lopen en het gordijn achter je rug weer sluit. Het gordijn is ook erg handig wanneer je huisdieren in huis hebt die ook via de deur naar binnen en buiten lopen.

Een deurgordijn wordt ook gebruikt ter decoratie. Zo'n decoratief gordijn zorgt voor een gezellige uitstraling. Een hulzen gordijn is een van de decoratieve gordijnen die ook geschikt is voor het buiten de deur houden van vliegen. De hulzen gordijnen zijn verkrijgbaar met de leukste prints zoals Boeddha, dolfijnen, vogels en vlinders. Ook een touwgordijn of een kralengordijn is leuk ter decoratie in je woning! Deze gordijnen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Ook de draadjesgordijnen worden vaak ter decoratie in huis opgehangen. Draadjesgordijnen zijn tegenwoordig in werkelijk alle kleuren verkrijgbaar!
 

De lente is begonnen!

Vorige week is de lente officieel begonnen. Hoewel we in februari al een aantal dagen van een heerlijk zonnetje hebben kunnen genieten is het nu dan echt zo ver, de lente is begonnen! Je merkt het waarschijnlijk al wel aan de planten en bomen in je buurt, alles wordt groener en alles staat in bloei, wat voor hooikoorts patiënten natuurlijk weer wat minder prettig is... Gelukkig zijn er genoeg middeltjes om de klachten te verminderen. Over het algemeen is iedereen blij dat de periode met het betere weer weer in zicht is, 'we gaan de goede kant weer op'!

Het begin van de lente is voor velen het moment om de grote voorjaarsschoonmaak in te plannen. We halen onze kasten leeg, kijken wat er allemaal weg kan en wat er mag blijven. We zorgen dat ons huis weer lekker stofvrij is en wellicht is het voor velen een moment om wat nieuwe plantjes, bloemetjes of decoratie te scoren. Denk dan ook zeker aan een vliegengordijn! Bij het lekkere weer horen helaas namelijk ook de kleine insectjes en muggen en vliegen. Met een horgordijn voor je deur houd je ze eenvoudig buiten en kun je de lente mug(genbult)-vrij door gaan! Ook in de achtertuin of op het balkon zijn helaas vaak ongedierte aanwezig. Gelukkig zijn er bepaalde geuren waar de beestjes niet van houden en waarmee je ze dus uit je buurt kunt houden.

 De muggenradar staat op score 9!

De warme temperaturen en de vele neerslag van de afgelopen dagen zorgt voor een ideale leefomgeving voor muggen. De muggenradar geeft op het moment zelfs in sommige delen van ons land een 9 als score aan. Wellicht heb je ze al wel om je heen gehad, en ben je misschien zelfs al wel gestoken door zo'n vervelend beestje. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je er tegen kunt doen. Een vliegengordijn is een oplossing om muggen buiten de deur te houden. Je kunt zo'n gordijn bij je voor- en achterdeur hangen om er zo voor te zorgen dat er geen vliegen of muggen naar binnen kunnen vliegen. Er zijn verschillende soorten vlieggordijnen. Gaaslamellen zie je het meest. Deze soort houdt namelijk veel insecten buiten de deur en toch is het makkelijk om er doorheen te lopen. De lamellen sluiten weer eenvoudig achter je rug. Ook voor woningen met huisdieren is zo'n gordijn ideaal.

Behalve een vliegengordijn is ook een raamhor een aanrader. Muggen komen tenslotte niet alleen door de voor- of achter deur binnen, ook door een raam kunnen de vervelende muggen naar binnen treden. Je kunt je ramen dus het beste afsluiten met een raamhor er voor. Zo kun je toch wat frisse lucht in huis halen en ventileren, maar houd je de muggen tegen.

Ga je de deur uit, dan heb je natuurlijk geen vliegengordijn om je heen die je beschermt tegen muggen. Gelukkig zijn er ook dan nog goede tips om de beestjes uit je buurt te houden.